Men vaf...ska det se ut så här? Japp, det ska det...just nu i alla fall. Sådeså.

Cu29 - Ledande marknadsföring!

Välkommen till vår tillfälliga webbplats. Cu29 är den nya , men ytterst erfarna, byrån för varumärke, reklam och marknadsföring. Vi bygger den nu och därför ser den här webbplatsen ut som den gör. För ännu har vi ingen idé om hur vår identitet ska te sig.

Men måste det vara så...fult? Ja. Vi har istället fokuserat på det viktigaste - innehållet. Människorna, kunskapen, servicen och det gör för våra uppdragsgivare. För med oss köper de resultat - framgång.

Låter det intressant? Följ med på resan, det här blir kul!

Asset 1

Människor

Människor - Tro det eller ej, men 2024 är de fortfarande högst relevanta

AI i all ära. Men det är främst en digital skruvdragare som underlättar en hel del rutinarbete, skapar skissbilder och kan plöja stora mängder data. Men än så länge är den mänskliga hjärnan oslagbar i att hitta den nya infallsvinkeln, strategin eller idén som gör skillnad. I alla fall om hjärnorna i fråga har kunskapen, fallenheten och erfarenheten. Så är fallet det människorna här på Cu29.

Tjänsterna - det du behöver

Vi bygger varumärkesplattformar i världsklass och som alla begriper. Vi skapar strategier som vi vet skapar resultat (ROI). Och vi producerar allt som gör verklighet av de vackra orden samt de stolta planerna. Antingen själva eller med hjälp av våra professionella partners.

B..b..b......Bloggen!

Micke ansluter till Cu29!

Välkommen Micke till Cu29

LÄS MER HÄR...
Sociala medier är ett kreativt måste.

Sociala medier är ett kreativt måste

LÄS MER HÄR...
Marcus Hanser och Krister Lindholm

Marcus Hanser blir en del av Cu29

LÄS MER HÄR...
Vilka tjänster kommer ni att erbjuda då?

Vilka tjänster kommer ni att erbjuda då?

LÄS MER HÄR...