Hosting

Att välja rätt hosting är avgörande för framgången online, och vi är här för att göra det valet enkelt och bekymmersfritt för dig. Med vår hosting som dessutom är optimerad för WordPress-sidor får du inte bara tillgång till en kraftfull och pålitlig plattform, utan också fördelen av att arbeta med oss på Cu29 som verkligen engagerar sig i din webbplats, prestanda och säkerhet.

Vi vill att alla skall fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi förstår att din tid är värdefull och att du vill fokusera på din kärnverksamhet. Därför erbjuder vi ett genomtänkt upplägg där du kan glömma bekymren kring webbplatsens alla tekniska aspekter. Var 8-10:e vecka genomför vi en noggrann genomgång av din webbplats, där vi inte bara säkerställer att den är uppdaterad med de senaste säkerhets- och prestandaförbättringarna, utan även kontrollerar dess prestanda mot Googles mätverktyg och säkerställer e-postleveransbarheten från mailformulär.

Grön el och med en imponerande uptime på vår hosting!

Vår hosting är optimerad för WordPress och har uppnått en framstående ställning bland landets bästa. Drivet av grön el och med en imponerande 99.9% uptime är det en mycket pålitlig grund för din webbplats. Vi lägger stor vikt vid att hålla vår plattform säker och kraftfull för att ge dig och dina besökare den bästa möjliga upplevelsen.

Dagliga backuper gör att alla sover extra gott!

Säkerhet är vår prioritet, och med dagliga backuper har vi alltid en aktuell kopia av din webbplats redo för snabb åtkomst. Detta ger oss möjlighet att utföra våra uppgifter effektivt och säkert, vilket ger dig trygghet och förtroende för din digitala närvaro.

Genom att välja hosting från Cu29 för WordPress får du inte bara en plats att lagra din webbplats, utan en partner som aktivt arbetar för att förbättra dess prestanda och säkerhet.

Vi är här för att göra din digitala närvaro så smidig och framgångsrik som möjligt.

Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en problemfri och säker webbupplevelse. Låt oss ta hand om tekniken så att du kan fokusera på det du gör bäst – din verksamhet.

Med vår hosting blir din webbplats inte bara en plats på nätet, utan en kraftfull motor för din hela din digitala framtid.

Behöver du även hjälp med innehållet på din webbplats?

Vi på Cu29 kan såklart hjälpa till med uppdateringar av innehållet på din befintliga webbplats, eller om det finns behov så tar vi fram en helt ny webbplats till er.
Dessa tjänster kan du läsa mer om här:

WEBBUTVECKLING

Hosting hos Cu29, ett snabbt och säkert val, som är enkelt och tryggt!