Krister Lindholm

VD

Lite mer om mig

Krister Lindholm grundade det som blev Cu29 redan 2017, då som ett produktionsbolag med namnet ”Couvert” som mestadels gjorde reklamfilmer för en större matproducent. Även ett antal mindre webbproduktioner har genomförts under åren.

Eftersom Krister under 15 år jobbat med bandet Sabaton från Falun och haft hand om hemsidan, sociala medier, e-handel mm på en global marknad så har han skaffat sig ovärderlig erfarenhet inom dessa områden.

Krister Lindholm var dessutom med och startade rockfestivalen: ”Sabaton Open Air” under hösten 2007 samt Sabatons årliga kryssning på Östersjön: ”Sabaton Cruise” 2008. Dessa projekt jobbade han med som projektledare och marknadsförare tills han valde att avsluta sin anställning hos bandet 2022.

Dessutom har två andra reklambyråer i Falun har haft Krister anställd. Som projektledare och webbutvecklare på den ena, och som verksamhetschef på den andra.

Två tjänster som var för sig format den erfarne ledare som Krister är i dag.

Vad jag gör

Jag är den som brinner för att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt, så att tiden används så effektivt som möjligt. Att hemsidor skall fungera så som de är tänkta. Att de finns på en server som alltid är igång och levererar sidorna snabbt, säkert och effektivt.

Att annonserna på Google och i sociala medier tickar på. Att filmerna håller så hög kvalitet som möjligt. Att administrationen tar så lite tid som möjligt men blir rätt på en gång. Och att alla i personalen mår bra.

Lösningen som jag har byggt upp för Cu29 består i en mycket stabil servermiljö som jag litar på. Att den sen drivs med grön el och att all data lagras i Sverige gör inte saken sämre. Ovanpå det har jag byggt upp den infrastruktur för information och administration som en modern marknadsföringsbyrå idag behöver.

Detta gör att jag kan infria mitt löfte om supersnabb respons och service om en kund behöver support med sin webbplats, en nyckelfunktion i hela mitt tänk på vad man skall förvänta sig av en modern byrå som Cu29.

Sen är det alltid högsta prio för mig att en kund får det som man förväntat sig, och det man betalat för!

Några roliga fakta om mig

✌Utvecklade en egen fullt fungerande e-handelslösning för Enviken Records redan 1998.

✌Har vid några tillfällen jobbat med tidskritiska projekt på tre kontinenter samtidigt.

✌Har tilldelats ett trettiotal guld och platina-skivor för sitt arbete med Sabaton under åren.

✌Tycker att hundens välbefinnande är mycket viktigare än sitt eget.

✌Har tidigare i livet jobbat både som truckförare på industri samt för hand grävt gravar.