Hej Andrej!

Så var det dags för nästa medarbetarpresentation!

Andrej Rosén är det nog en del uppdragsgivare som känner igen – och då inte ”bara” i Dalarna. Andrej har ett gediget förflutet i reklambranschen och hans erfarenheter inom den digitala delen av denna är oomtvistlig. Detsamma gäller hans servicekänsla för sina uppdragsgivare, han ger sig inte förrän resultaten är där de ska vara. Med erfarenheter från såväl Dalarna Digital, Jajja och en hel del andra har han både bredd och djup att ösa goda råd ur.

Andrej ansvarar även för våra kunders data.

Förutom att vara kundansvarig projektledare kommer han vara den som internt ansvarar för det vi kallar data. Det vill säga hur vi ska tolka den statistik som följer med som resultat av all digital marknadsföring – och hur vi ska skruva för att få till ännu bättre siffror för våra respektive uppdragsgivare.

Maximera ROI, helt enkelt. Kort- som långsiktigt. Essentiell kunskap för allt vi gör.

Människan Andrej, med det enorma hjärtat.

Dock, till syvene och sist, är det människan Andrej som vi är gladast att få med oss. För hos honom är hjärtat lika stort som skrattet. Och passionen för bra reklam är lika viktig för honom som välbefinnandet hos hans medarbetare. Han vet att om något ska bli riktigt bra, behöver man må riktigt bra.

Vill du läsa mer om honom och få reda på ett par ”fun facts” – klicka här.
Annars, slut upp i vårt varma välkomnande och säg ”hej Andrej”!

Och varför inte gå med i vårt nyhetsbrev nedan?

Mvh //