Välkommen Micke till Cu29

Nu börjar resan med Cu29 på allvar

Nu är han här – Mikael Morén. Och med det kan äntligen vår resa med Cu29 börja. För i grunden av digital marknadsföring ska det finnas en högpresterande webbplats, det är vad Micke har gjort hos sin tidigare arbetsgivare Dalarna Digital. Och vi pratar då alltså om ett hundratal webbplatser. Allt från enklare lösningar för tjänsteföretag, till mer komplicerade e-handelslösningar.

Men som den tusenkonstnär han är behärskar han även film och foto…eftersom det är vad varje webbplats behöver. Det var ju via en fototävling hans väg leddes in på marknadsföringens racerbana.

Micke är människan bakom hantverket

Men vad bryr vi oss egentligen om det? För det är människan Micke vi älskar. Kollegan, kamraten…den evigt närvarande vännen. Och han är här för att stanna – Micke kommer att bli en av delägarna till Cu29 – den nya marknadsföringsbyrån i Dalarna.

Och som sådan kommer hans väg att breddas till det han kanske har blivit mest uppskattad som – den engagerande projektledaren.

Hur han egentligen är samt lite mer om hans små egenheter, kan du läsa om här.

Ryggraden i Cu29 tar sin form med Micke ombord

Micke är, förutom redan nämnda Marcus Hanser, en av de första in raden av de människor som kommer att bilda ryggraden i vår nya byrå. Och vartefter kommer du att se att vi är både gamla och nya samtidigt. Byrån må vara ny, men vi som bygger den har över 80 år av erfarenhet av marknadsföring i ryggen.

Se till att följa med oss på resan. Det kan du göra genom att följa oss på Facebook, Instagram eller förstås LinkedIn.

Eller varför inte prenumerera på vårt nyhetsbrev längst ner här på sidan? Vi kommer se till att göra det underhållande.

Men först och än en gång – välkommen Micke! Så skönt att du är med oss!

Mvh //